Planera din vistelse i Almedalen 2024 

20 ÅR AV ALMEDALEN

Prime har medverkat i Almedalen i mer än 20 år och har därför en svårslagen erfarenhet. Vi vet exakt vad som krävs för att få organisationer och företag att synas, hur man får till lyckade seminarium och vilka frågor som kan vara bra att lyfta. Till Primes styrkor hör bredden av våra tjänster och kompetenser där vi blandar prisbelönad kommunikation med skarpa samhällsanalyser och hållbarhetsfrågor.

 

 

 

 

Varför Prime?

Vårt klassiska rosémingel som anordnas varje kväll inför partiledartalen har blivit en självklar del av Almedalsveckan och ett efterlängtat event år efter år. Numera håller vi till i Sankt Clemens kyrkoruin där man förutom svalkande rosé kan njuta av en historisk miljö. Det är även en perfekt plats för att anordna större event eller seminarium. Så vill ni åt en riktig Almedalskänsla och knyta kontakter med beslutsfattare och opinionsbildare – då är Prime helt rätt val.

 

 

 

 

Ett anpassat upplägg

Prime erbjuder fullservicehjälp för kunder som verkligen vill göra avtryck i Almedalen. Vi åtar oss allt från planering till genomförande och uppföljning och hjälper till med att arrangera seminarier, rundabordssamtal, mötesprogram och större events. Hör av er så diskuterar vi vilket upplägg som passar just er.

 

 

 

 

Årets fokus

Årets Almedalsvecka kommer förstås att kretsa mycket kring kriget i Ukraina och det spända säkerhetsläget, men även andra aktuella samhällsfrågor som vår ekonomi, elförsörjning, brottslighet och klimatet. Med det sagt är varje organisation och företag sjävklart välkomna att lyfta den sakfråga som är viktig för just dom.

 

 

 

 

Vill du veta mer?

Kontakta Krister Nilsson, vice VD: krister.nilsson@primegroup.com