Anna Serner ny styrelseordförande för Prime & United Minds 

Prime Weber Shandwick, som sedan en vecka åter är en självständig partnerägd byrå, rekryterar förändringsledaren och styrelseproffset Anna Serner till styrelseordförande. Anna har en gedigen erfarenhet av tunga ledarroller och att driva förändring i med och motvind. Detta bland annat som VD för Svenska Filminstitutet och i sina många styrelseuppdrag. Hon tillträder från och med den 1 september.

 

Anna Serner ansluter till Prime och och United Minds för att åter etablera bolaget som en självständig byrå. Annas roll är att utveckla och accelerera byråns arbete mot deras nya högt ställda ambitioner. Anna Serner kommer också finnas tillgänglig som senior rådgivare för byråns kunder.

 

– Att få chansen att vara med och bidra till den här omställningen och nytändningen var helt oemotståndligt. Prime har en unik förmåga att kombinera en stark marknadsorientering med ett genuint samhällsengagemang. Min ambition är att vi ska fortsätta driva innovation som gynnar inte bara våra kunder utan också bidrar till en positiv samhällsutveckling, säger Anna Serner, ny styrelseordförande för Prime Weber Shandwick.

 

Anna Serner är bland annat tidigare VD för Svenska Filminstitutet, där hon framgångsrikt drev jämställdhets- och mångfaldsarbete kopplat till att uppnå högre kvalitet. Hon har varit VD för Tidningsutgivarna och för Reklamförbundet (idag Komm) och sitter även i styrelserna för bland annat Polarbröd, Kungliga konsthögskolan och Styrelseakademien.

 

– Vi är fantastiskt glada över att ha med Anna nu när vi blir en självständig byrå. Med sin gedigna erfarenhet från att leda i förändring blir Anna en nyckelspelare. Vår ambition är att vara en katalysator för positiv samhällsutveckling och med kreativa lösningar hjälpa de många företag och organisationer som står inför ökande krav och utmaningar som ställer krav på förnyelse, innovation och resiliens. Där kommer Anna vara en otrolig tillgång, säger Johan Dyrendahl, VD på Prime.

 

 

Pressbild:

 

Ladda ner bild på Anna Serner här: https://www.webcargo.net/l/0S0A6ns0SJ/

 

 

Kontakt:

 

Anna Serner, Styrelseordförande Prime Weber Shandwick

Anna.serner@primegroup.com

 

 

Johan Dyrendahl, VD, Prime Weber Shandwick

Johan.dyrendahl@primegroup.com